Ειδικη διακριση απο τον ΠΣΑΤ στον Βασιλη Στοακη!

Για τα αφιερώματα του που αναδεικνύουν την αρμονική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο

Τα δημοσιογραφικά βραβεία των αθλητικών συντακτών ανακοίνωσε ο ΠΣΑΤ.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στη μεγάλη εκδήλωση που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής, εκτός από τα βραβεία της Ανεξάρτητης Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων, που ήδη ανακοινώθηκαν, θα απονεμηθούν και μια σειρά από ειδικές διακρίσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα απονεμηθεί ειδική διάκριση είναι και ο αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας μας, Βασίλης Στοάκης, για τη σειρά αφιερωμάτων στο e-magazine της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που αναδεικνύουν την αρμονική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τα «Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2022» θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο του Βασίλη εξετιμάται από τον ΠΣΑΤ καθώς το 2020 του απονεμήθηκε το βραβείο «Θεαγένης ο Θάσειος» για το αφιέρωμα του για τα 50 χρόνια ιστορίας του ΑΟ Ορεστιάδας.

Θερμά συγχαρητήρια Βασίλη! Και εις ανώτερα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.