«Εγω δεν ειμαι κηπουρος» η απαντηση Τουλουπιδη στον Καραμπινη

Απαρατήρητα

«Εγώ δεν είμαι κηπουρός κανενός» απάντησε ο πρυτανεύων κ. Σταύρος Τουλουπίδης, στις επιθέσεις που είχε δεχθεί από τον Πρύτανη κ. Αθανάσιο Καραμπίνη, πριν από δύο εβδομάδες στην διαβόητη, πλέον, εβδομάδα όταν και κανείς δεν ήξερε ποιος ήταν πρύτανης του ΔΠΘ.
 
Τότε ο κ. Καραμπίνης είχε μιλήσει αρνητικά για το έργο του κ. Τουλουπίδη ως πρυτανεύοντα, με τον δεύτερο να απαντά πως «αν ο ίδιος είχε στο μυαλό του ότι μπορούσα να είμαι κηπουρός», έκανε μεγάλο λάθος.
 
Ο ίδιος διατείνεται πως φροντίδα του είναι η ηρεμία και η ομαλότητα στο πανεπιστήμιο, μένοντας μακριά από τις δικαστικές αίθουσες, μιας και το πανεπιστήμιο έχει όλα τα θεσμοθετημένα όργανα ώστε να λύνει όλα του τα προβλήματα με δημοκρατικό τρόπο.
 
Αυτό που τον στενοχώρησε, σημείωσε, ήταν τα τελευταία γεγονότα, που αμαύρωσαν την εικόνα του πανεπιστημίου στην τοπική κοινωνία, φέρνοντας τον κόσμο και την ακαδημαϊκή κοινότητα σε σύγχυση.
 
«Μπόρα ήταν και πέρασε» σημείωσε με νόημα, και όποιες ζημιές έφερε αυτή, θα τις λύσουν τα αρμόδια όργανα, είτε αυτά αφορούν τη δικαιοσύνη είτε τα αντίστοιχα πειθαρχικά όργανα… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.