Εγινε viral η εικονα του Κωστα Καραισκου εισπραττοντας αρνητικα σχολια απο ολο το Πανελληνιο

Απαρατήρητα

Τον γύρο της Ελλάδος κάνει η φωτογραφία του Κώστα Καραϊσκου, επικεφαλής του συνδυασμού «Σπάρτακος», στην οποία αποφάσισε  να βρει κοινό σημείο με την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά La Casa De Papel, θέλοντας να δείξει ότι είναι αποφασισμένος να… «κλέψει» το δημαρχείο της Κομοτηνής, ολοκληρώνοντας το μεγάλο κόλπο.

Βέβαια τα σχόλια που εισέπραξε αυτή η σκέψη των ανθρώπων του Σπάρτακου δεν ήταν τα επιθυμητά για αυτούς, καθώς οι περισσότεροι που είδαν την φωτογραφία σχολίασαν επικριτικά λέγοντας πως δεν θέλουν να πιστεύουν  ότι υπάρχει προεκλογική εκστρατεία με αυτόν τον τρόπο.

Ήδη η διαδικτυακή σελίδα Luben έκανε αναφορά στην έμπνευση του κ. Καραϊσκου με τίτλο «Υποψήφιος στην Κομοτηνής αυτοφωτοσοπάρεται με Κάζα ντε Παπέλ και γίνεται ο Νταλί της Γκατζολίας» προτείνοντας στο τέλος να κυκλοφορήσει ως Kirk Douglas από την Τανία «Σπάρτακος» ή έστω ως ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο κ. Καραϊσκος δεν γλίτωσε από την «σατυρική» ματιά του Πέτρου Κωστόπουλου και της  Μαντούς Γαστεράτου, οι οποίοι μέσα από την εκπομπή τους «Όλα λάθος» που προβάλλεται στο Open TV,  έκαναν αναφορά στην φωτογραφία του Σπάρτακου με τον Πέτρο Κωστόπουλο να αναρωτιέται αν μας ψεκάζουν βγάζοντας το συμπέρασμα πως η κρίση έχει τρελάνει τον κόσμο. Από την πλευρά της η Μαντώ Γαστεράτου δεν μπορούσε να πιστέψει πως είναι όντως ένα προεκλογικό «τρικ» για να προσελκύσει κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πίστευε ότι οι άνθρωποι της παραγωγής άλλαξαν την φωτογραφία και πως δεν  μπορεί να είναι αληθινή. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.