«Εφυγε» απο την ζωη ο Χαραλαμπος Αραπατσακος, καθηγητης της Πολυτεχνικης Σχολης του ΔΠΘ

«Έφυγε» από την ζωή ο καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ, Χαράλαμπος Αραπατσάκος.

Ο αιφνίδιος θάνατός του σκόρπισε λύπη στην πανεπιστημιακή κοινότητα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, η οποία τον αποχαιρέτησε με συγκίνηση.
Συγκεκριμένα σε ψήφισμά της η Σύγκλητος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ αποφασίστηκε να δοθεί στη μνήμη του ένα χρηματικό ποσό στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης.

Ψήφισμα για το θάνατο του κ. Αραπατσάκου εξέδωσε και το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΠΘ, το οποίο υπογράφει ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Στέφανος Σπάρταλης, εκπροσωπώντας σύσσωμο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «ο Χαράλαμπος Αραπατσάκος υπήρξε αξιαγάπητος συνάδελφος και φίλος, από τα παλαιότερα μέλη Δ.Ε.Π. του Τμήματος, με σημαντικό διδακτικό και επιστημονικό έργο, που αντιμετώπισε με αξιοθαύμαστο θάρρος και αποφασιστικότητα τη σύντομη και άνιση μάχη για τη ζωή του.  Ο δικός μας Μπάμπης θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στην σκέψη μας, υπόδειγμα θάρρους, εντιμότητας, μαχητικότητας και αξιοπρέπειας».  
Καλό του κατευόδιο…Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.