Εφυγε απο τη ζωη ο λογιστης Τασος Ιωαννου

Συλλυπητήρια από ΕΒΕ Ροδόπης και Σύλλογο Λογιστών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, ο λογιστής Τάσος Ιωάννου, εκ των ιδρυτών του Συλλόγου Λογιστών Ροδόπης και ένας από τα παλαιότερα μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Σε ανακοίνωσή τους, ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και το προσωπικό του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Τάσου Ιωάννου, το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2022.

«Ο Τάσος Ιωάννου διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κατά τα έτη 1975-1976, και ήταν από παλαιότερα εγγεγραμμένα μέλη του Επιμελητηρίου μας» εξηγεί το ΕΒΕΡ στο μήνυμά του, εκφράζοντας «στην οικογένεια και τους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Ανακοίνωσε εξέδωσε και το ΔΣ του Συλλόγου Λογιστών Ροδόπης, εκφράζοντας «τα θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΤΑΣΟΥ) ΙΩΑΝΝΟΥ, συναδέρφου και μάχιμου Λογιστή, που αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου» ευχόμενο «στους οικείους του συλλυπητήρια για την απώλεια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.