Ευτυχως υπαρχουν και τα Social media…

Από το προσωπικό προφίλ της πολιτευτή της ΝΔ στην Ροδόπης Βούλας Ελευθεριάδου στα social media ενημερωθήκαμε για την επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, την προσεχή Παρασκευή.
 
Η σχετική γνωστοποίηση έγινε από πλευράς της κ. Ελευθεριάδου το βράδυ της Δευτέρας, ενώ η επίσημη ενημέρωση από πλευράς της ΝΟΔΕ Ροδόπης, ήρθε επίσης μέσω social media, στο event που δημιουργήθηκε και το οποίο αναφέρει πως ο κ. Αυγενάκης θα παραστεί στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ, ενώ θα δώσει και κεντρική πολιτική ομιλία.
 
Μέχρι και την ώρα που γράφονται οι γραμμές τούτες, απόγευμα Τρίτης, 23 Ιανουαρίου, επίσημη ενημέρωση σχετικά με τον σκοπό της επίσκεψης και το πρόγραμμα του κ. Αυγενάκη δεν έχουμε λάβει, για την ουσιαστικότερη και πλήρη ενημέρωση τυχόν ενδιαφερομένων, ωστόσο έχουμε καταγράψει διαδικτυακές επίσης, αντιδράσεις σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη, που δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το αν και από ποιους ο φιλοξενούμενος κ. Αυγενάκης είναι επιθυμητός και από ποιους όχι.
 
«Κυριακή, κοντή γιορτή» ωστόσο… η Παρασκευή είναι κοντά! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.