Ευπρεπισμων συνεχεια…

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα, στο επάγγελμα του δημοσιογράφου, από το να ξεκινάς την μέρα σου, «πέφτοντας» πάνω σε ρεπορτάζ και δη ρεπορτάζ που συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον του αναγνωστικού σου κοινού. Φανταστείτε λοιπόν την χαρά μου όταν βγαίνοντας από το σπίτι μου σήμερα, συνειδητοποίησα ότι οι «κρατήρες», γιατί αντίστοιχου μεγέθους είχαν γίνει λόγω διέλευσης φορτηγών (γίνεται έργο στην γειτονιά), ή αλλιώς οι λακκούβες στην άσφαλτο, οι οποίες βοήθησαν στην περαιτέρω εξέλιξη των οδηγικών μου ικανοτήτων τους τελευταίους μήνες, είχαν βουλωθεί στο πλαίσιο της «αποκατάστασης» που διεξάγει εργολάβος της πόλης που ανέλαβε το εν λόγω έργο.
 
Φανταστείτε όμως την μεγαλύτερη χαρά μου όταν φτάνοντας στις εγκαταστάσεις του «ΠτΘ» «έπιασα επ’ αυτοφώρω» τα συνεργεία του δήμου που εκτελούσαν τις αντίστοιχες εργασίες στους άλλους «κρατήρες» επί των δρόμων πίσω στον Οικισμό του Ηφαίστου.
 
Τις γέμισαν λοιπόν τις κύριες λακκούβες της καθημερινότητάς μου, για τις οποίες δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψουν, όχι γιατί δεν απολαμβάνω τις ευκαιρίες εξάσκησης των οδηγικών μου ικανοτήτων – και τα όρια του αυτοκινήτου μου- αλλά γιατί μένουν πολλές ακόμα ανοιχτές στο σύνολο των δρόμων της πόλης για να το πράξω. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.