Ευχαριστιες στο αρτοποιειο Δαλθαναση απο το Συλλογο Διδασκοντων του 12ου Δημοτικου Κομοτηνης

Για την ευγενική χορηγία 30 κουλουριών ημερησίως

Το αρτοποιείο Δαλθανάση, για την ευγενική χορηγία 30 κουλουριών ημερησίως, ευχαριστεί ο Σύλλογος Διδασκόντων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, γιατί καλύπτει βασικές ανάγκες των μαθητών για πρωινό γεύμα, ιδιαίτερα όταν, σύμφωνα με το Σύλλογο, ένα ποσοστό αυτών παρουσιάζουν δυσκολίες κάλυψης αυτού.

Το ευχαριστήριο έχει ως εξής:

«Εκ μέρους της Διεύθυνσης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο των αρτοποιών Ροδόπης κύριο Δαλθανάση Γεώργιο, για την ευγενική χορηγία του να προσφέρει στο σχολείο μας τριάντα κουλούρια ημερησίως από την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022.

Η κίνησή του αυτή έρχεται να καλύψει βασικές ανάγκες των μαθητών για πρωινό γεύμα καθώς ένα ποσοστό αυτών παρουσιάζουν δυσκολίες κάλυψης αυτού.

Στις μέρες μας τέτοιες πράξεις ευαισθησίας για την επίλυση κύριων αναγκών, ειδικά ευάλωτων ομάδων, όπως αυτή των μαθητών, σηματοδοτούν εμπράκτως πρότυπα μίμησης και ανάδειξης της διαχρονικής αξίας του ανθρωπισμού και αλτρουισμού που αποτελούν θεμέλια για μια πιο συνεκτική κοινωνία»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.