Δυσχεραινουν την προσπαθεια να δουμε το δασος

Απαρατήρητα

Αποφεύγαμε να τοποθετηθούμε μέχρι τώρα, αλλά δυστυχώς φοβούμαστε πως η αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Ιάσμου και του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου χειροτερεύει όσο πάει αντί να καλυτερεύει συμφώνως με το ρητό που λέει ότι «ο χρόνος τα γιατρεύει όλα».

Λυπηρό το γεγονός ειδικά τώρα που οι δηλώσεις συμπαράστασης ένθεν κακείθεν δίνουν και παίρνουν, έχοντας ως αποτέλεσμα να χωρίζουν σε στρατόπεδα την τοπική κοινωνία.

Το λυπηρότερο βέβαια όλων είναι ότι η υπόθεση είναι εξόχως αποπροσανατολιστική και για τις δύο πλευρές. Αφενός για την πλευρά του δημάρχου που φανταζόμαστε πως σίγουρα έχει σημαντικότερα ζητήματα να ασχοληθεί από τη λειτουργία ενός συλλόγου, αφετέρου για την πλευρά του συλλόγου που από το καταστατικό του έχει ακόμα σκοπό την παραγωγή και προαγωγή του πολιτισμού.

Από τη στιγμή δε που οι δύο πλευρές εξήγγειλαν πως θα διευθετήσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, νομίζουμε πως οποιαδήποτε άλλη δημόσια τοποθέτηση είναι για τη δημιουργία εντυπώσεων και τίποτα άλλο. Και συνήθως οι εντυπώσεις δυσχεραίνουν την προσπάθεια να δούμε το δάσος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.