Δυο βιβλια… στα προσεχως απο τον Συνδεσμο Φιλων Κ. Καραθεοδωρη

Δύο βιβλία πρόκειται να δημιουργήσει ο Σύνδεσμος Φίλων Κ. Καραθεοδωρή όπως διαβάσαμε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας που εκδίδει ο Σύλλογος.
 
Συγκεκριμένα όπως σημειώνεται στο εκδοτικό σημείωμα της εφημερίδας:
 
«Μετά από δέκα χρόνια δράσης και δημιουργίας, ο σύλλογος μας χρηματοδοτείται με το ποσό των 22.500€ χωρίς το Φ.Π.Α., από το πρόγραμμα Leader που εκπονήσαμε «Τα μαθηματικά ως πολιτισμός στον σύγχρονο κόσμο». Με τα χρήματα αυτά θα εκδώσουμε δύο βιβλία και θα κάνουμε μία εκδήλωση. Το ένα είναι «Η καταγραφή της ιστορίας των δράσεων και του επιστημονικού έργου του Συνδέσμου τα δέκα προηγούμενα χρόνια και το στήσιμο του μουσείου». Το άλλο έχει τίτλο «Το Άστρο των Καραθεοδωρή» και περιλαμβάνει τη ζωή και το έργο των σημαντικότερων από το αγλαόκαρπο αυτό γένος της θρακικής γης.
 
Τα βιβλία αυτά θα παρουσιαστούν στην Μαρώνεια παρουσία αρχών, φορέων, θεσμών και μελών του Συνδέσμου Φίλων Καραθεοδωρή. Έτσι οι περισσότεροι φίλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν τα δύο αυτά ενδιαφέροντα βιβλία.
 
Επίσης, καθώς εμείς σε θέματα χρημάτων, ιδιαίτερα με όσα συμβαίνουν γύρω μας τα τελευταία χρόνια, έχουμε ιδιαίτερες ευαισθησίες, όταν πάρουμε χρήματα θα ενημερώσουμε τα μέλη μας για το πού δόθηκε και το τελευταίο ευρώ από αυτά, έτσι ώστε να δίνουμε και κάποια μαθήματα στους πολιτικούς.»
 
Αναμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.