Δυο νεα περιστατικα πνιγμων το σαββατοκυριακο

Στην Αλεξανδρούπολη και στο Οφρύνιο Καβάλας

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά πνιγμών, που καταγράφονται στα σχετικά δελτία συμβάντων κάθε εβδομάδα και κυρίως τα σαββατοκύριακα, που γίνεται πιο μαζική η παρουσία λουομένων στις παραλίες. Το σαββατοκύριακο, που μας πέρασε, στα όρια της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης καταγράφηκαν δύο τέτοια τραγικά περιστατικά, ένα στην Αλεξανδρούπολη και ένα στο Οφρύνιο Καβάλας.

Στην πρώτη περίπτωση θύμα ήταν ένας 76χρονος άνδρας, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ κολυμπούσε στην παραλία του ΕΟΤ το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο άτυχος ηλικιωμένος διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τη μάχη με τη ζωή.

Την ίδια κατάληξη δυστυχώς είχε και η υπόθεση ενός 80χρονου από την Δράμα, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα, στην περιοχή του Οφρυνίου Καβάλας, όπου απολάμβανε το μπάνιο του. Ο ηλικιωμένος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου των δύο ηλικιωμένων, διενεργείται από τις οικείες λιμενικές αρχές.Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.