Δυο ερωτηματα, απο Πετριδη σε Λαφτση

Απαρατήρητα

Με όλη αυτή τη συζήτηση περί συμπράξεων και συμμαχιών για τα ψηφοδέλτια στο Δήμο Κομοτηνής, και ονόματα, νέα και παλιά, να πέφτουν στο τραπέζι, θελήσαμε να μάθουμε και τις απόψεις του νυν Δημάρχου, κ. Γιώργου Πετρίδη, για την όλη συζήτηση και την κινητικότητα που υπάρχει.
 
Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει τόσο για τις συζητήσεις, όσο και για τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, μιας και η παράταξη έχει επιλέξει επικεφαλής για να την οδηγήσει στις επόμενες εκλογές, τον κ. Γκαράνη, ο οποίος είναι και ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να απαντήσει αλλά και να προτείνει στην παράταξη.
 
Παρόλα αυτά, επειδή η κ. Λαφτσή όταν ανακοίνωσε αυτή την προσπάθεια προσέγγισης, είχε μιλήσει για ένα Δήμο σε τέλμα, από τον οποίο λείπει το σχέδιο, οι προτεραιότητες, οι πρωτοβουλίες, οι τομές και τα αποτελέσματα που ανέμεναν οι πολίτες, θεωρώντας τα τελευταία σαφέστατα αναντίστοιχα με τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, αλλά και την εντολή που είχε δοθεί, θέλησε να απαντήσει… με δύο ερωτήματα προς την κ. Λαφτσή.
 
Έτσι αναρωτήθηκε, αν δεχτούμε πως ο Δήμος, υπό τη διοίκησή του, βρίσκεται σε τέλμα, τότε πως ερμηνεύεται το γεγονός ότι μετά από πέντε χρόνια αυτής της θητείας η κ. Λαφτσή αδυνατεί, σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο;
 
Πέρασε δε και στην προέκταση, αλλά και δεύτερο ερώτημα του, σε ποια πολιτική βάση, όταν η παράταξη της Κοινωνίας Πολιτών με την οποία αυτός εκλέχτηκε και τώρα συνεχίζει με νέο επικεφαλής, συμμετείχε σε αυτή την τελμάτωση του Δήμου, νομιμοποιείται ηθικά να προτείνει σύμπραξη με αυτή; Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.