Δρομολογια για Ροδο και Ηρακλειο απο τον Ιουνιο στο αεροδρομιο Αλεξανδρουπολης

Μέχρι το τέλος Μαΐου οι επίσημες ανακοινώσεις

Μ’ ένα πολύ ικανοποιητικό πρόγραμμα πτήσεων κάνει την έναρξη του για την θερινή περίοδο το Διεθνές αεροδρόμιο «Δημόκριτος» στην Αλεξανδρούπολη το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το Φθινόπωρο. Ήδη από χθες ξεκίνησαν καθημερινά πέντε πτήσεις από και προς Αθήνα και δυο εβδομαδιαία προς Σητεία, ενώ υπάρχουν μέρες που τα πέντε δρομολόγια προς Αθήνα γίνονται και έξι.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα πτήσεων μεταξύ των 40 αεροδρομίων της χώρας, τονίζει ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης, το οποίο μας κατατάσσει ως αεροδρόμιο, στην 6η θέση στην Ελλάδα».

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ Ζαντανίδης, πρόσθεσε ότι αναμένει δυο ακόμη δρομολόγια από τον Ιούνιο τα οποία θα αφορούν δυο διαφορετικούς νησιωτικούς προορισμούς. Υπάρχει ο σχεδιασμός και η ελπίδα όπως ανέφερε, της έναρξης ενός δρομολογίου από και προς το Ηράκλειο Κρήτης, και ενός δρομολογίου στα Δωδεκάνησα στο νησί της Ρόδου. Ο ίδιος εκτιμά ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα ανακοινωθούν οι δυο αυτές πτήσεις, ενώ και φέτος θα υπάρξει σχετικό δρομολόγιο για το Παρίσι μεταφέροντας Γαλλοεβραίους που τα τελευταία χρόνια επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.