«Δωστε μας ασιστ, να βαλουμε το καλυτερο τριποντο της σεζον για μια ατυχη συμπολιτισσα μας»

Συγκέντρωση χρημάτων από την ΑΕ Κομοτηνής στον αγώνα με τη ΧΑΝΘ για να στηρίξει την ειδική επέμβαση συμπολίτισσάς μας

Η ΑΕ Κομοτηνής σε συνεργασία με τους 3 μεγάλους υποστηρικτές της , το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε. , την ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και το MIKEL ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους και τοποθετούν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο της αναμέτρησης ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής προκειμένου να συγκεντρωθεί ποσό που θα δοθεί σε νεαρή συμπολίτισσα μας.
 
Στόχος μας είναι η στήριξη της οικογένειας της άτυχης κοπέλας προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των χρημάτων της τάξης των 51.000 ευρώ, για ειδική εγχείρηση τοποθέτησης προσθετικού μέλους στο παιδί τους, καθώς ακρωτηριάσθηκε το χέρι του σε μηχανή για κιμά.
 
Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχθεί ένας ειδικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς στον Αριθμό GR 7401723570005357090229561.
 
Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να γίνει η ζωή μίας άτυχης συμπολίτισσάς μας καλύτερη.
 
Για αυτό και η ομάδα, έχοντας πάντα υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία της Κομοτηνής, θέλοντας να βοηθήσουν την οικογένεια της κοπέλας, θα στηρίξουν με κάθε τρόπο τον δικό της αγώνα, πιστεύοντας πως σε αυτόν τον αγώνα νικητήρια θα είναι η ανθρωπιά και «όλοι μαζί θα βάλουμε το πιο ωραίο τρίποντο της σεζόν»
 
Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον κ. Λυκούδη (Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής Α.Ε.), τον κ. Κουδουμάκη (Διευθύνων Σύμβουλο της Ποτοποιίας- Οινοποιίας ΑΒΕΕ) και τον κ. Σχώρη (ιδιοκτήτη του καταστήματος Mikel Κομοτηνής) για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα τους, δείχνοντας πως είναι 3 άνθρωποι που είναι έμπρακτα στο πλευρό του αθλητισμού και της κοινωνίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.