Δωρεαν εμβολιασμος των μαθητων του 12ου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης απο την Παιδιατρικη Κλινικη του Σισμανογλειου

Μαζικός εμβολιασμός των μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα το διάστημα 13 έως 15 Απριλίου, μετά από πρόσκληση που απέστειλε προς την Παιδιατρική Κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής, η διεύθυνση και το καθηγητικό προσωπικό του σχολείου.
 
Σύμφωνα και με την ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλαν ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου προς την Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Ελένη Καρανικολάου, τους γιατρούς και τη νοσηλεύτρια για «την απεριόριστη διάθεση που έδειξαν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για τον εμβολιασμό των μαθητών», αυτός κρίθηκε απαραίτητος καθώς διαπιστώθηκε πως ο εμβολιασμός των μαθητών, που είναι στην αποκλειστικότητά τους παιδιά Ρομά, ήταν ελλιπής.
 
Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε η προσπάθεια εμβολιασμού όσο το δυνατόν περισσοτέρων παιδιών με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί σε 154 μαθητές του σχολείου.
 
«Η διάθεση και το μεράκι που έδειξαν για να έρθει η προσπάθεια σε πέρας αλλά και η χαρά με την οποία πραγματοποίησαν το έργο τους ήταν αξιέπαινη και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια» καταλήγει η ευχαριστήρια επιστολή.
 
Συγχαρητήρια και από εμάς, τόσο σε ό,τι αφορά τους έχοντες την πρωτοβουλία εκπαιδευτικούς του σχολείου, όσο και στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Σισμανογλείου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.