Δωρεαν δειγματοληπτικους ελεγχους και στην παραθαλασσια ζωνη;

Μία πρόταση που ίσως θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη

Μια πολύ σημαντική διευκρίνιση-παρατήρηση μας έκανε αναγνώστρια του «ΠτΘ» σε σχέση με την λειτουργία κέντρων για την διενέργεια δειγματοληπτικων ελέγχων rapid test στην παραλιακή ζώνη της Ροδόπης.

Η αναγνώστρια του «ΠτΘ» επεσήμανε πως δεδομένης και της αυξημένης επισκεψιμότητας που παρουσιάζουν τόσο η παραλιακή ζώνη του Δήμου Κομοτηνής όσο και η παραλιακή ζώνη του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ίσως οι αρμόδιοι θα έπρεπε να σκεφτούν τη λειτουργία μονάδων στις πολυπληθέστερες εξ αυτών περιοχές που θα εξυπηρετούν τους παραθεριστές των οικισμών και των γύρω σε αυτούς οικισμών, καθότι αρκετοί παραθερίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή σε κάθε περίπτωση δεν τους εξυπηρετεί η κάθοδος στην Κομοτηνή για τις ανάγκες ελέγχου τους εφόσον αυτές προκύψουν.

Και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως βρίσκουμε ιδιαιτέρως σημαντική την εν λόγω επισήμανση, την οποία και αναδημοσιεύουμε ώστε να λάβουν γνώση και να πράξουν αρμοδίως οι υπεύθυνοι.

Πολύ δε περισσότερο με το νέο κύμα κορωνοϊού να βρίσκεται εν εξελίξει και τον συνωστισμό στις θάλασσες να μεγαλώνει, λόγω θερμοκρασιών και θέρους γενικότερα, μέρα με τη μέρα. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.