Δωρεα της Χαρτοποιιας Κομοτηνης ELINA στο Δημοτικο Σχολειο Κοσμιου

Το εξόπλισε με βιντεοπροβολείς

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό δώρισε στο Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου η Χαρτοποιία Κομοτηνής ELINA. Ο εν λόγω εξοπλισμός θα βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς του σχολείου να εντάξουν της νέες τεχνολογίες στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η διευθύντρια του σχολείου κ. Ανδρονίκη Παντελίδου, εκπροσωπώντας όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την προσφορά του εξοπλισμού και την εγκατάστασή του.

«Θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά και εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου την ευγνωμοσύνη μας για τη γενναιοδωρία και την υποστήριξή σας προς το σχολείο μας. Η χορηγία από την Χαρτοποιία Elina ηλεκτρολογικού υλικού, καθώς και η προσωπική εργασία του κ. Τράντη για την τοποθέτηση των βιντεοπροβολέων, αποτελούν πράξεις αξιοσημείωτης προσφοράς για εμάς» σημειώνει η κ. Παντελίδου στο ευχαριστήριο μήνυμά της.

Εξηγεί δε πως «η δωρεά σας και η προσφορά εργασίας του κ. Τράντη για να εκπληρωθεί αυτό το έργο θα έχουν μεγάλη επίδραση στο σχολείο μας και θα επιτρέψουν στους μαθητές μας να επωφεληθούν από την διδασκαλία μέσω νέων τεχνολογιών. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η δωρεά αυτή θα αξιοποιηθεί στο έπακρο και θα επιφέρει  μακροχρόνια οφέλη στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.

Όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου προσπαθούν να εντάξουν την  χρήση σύγχρονων διδακτικών μεθόδων που προϋποθέτουν την χρήση υλικοτεχνικής υποδομής όπως αυτήν που προσφέρατε». 

«Σας ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιοδωρία σας και την υποστήριξή σας προς την εκπαίδευση των νέων μας γενεών» επισημαίνει κλείνοντας η κ. Παντελίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.