Δωρεα εξοπλισμου στον ερυθρο σταυρο Κομοτηνης

Έμπρακτο ευχαριστώ για τη συνδρομή του στο Φεστιβάλ Φαναρίου

Δωρεά εξοπλισμού προς το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής πραγματοποίησε η εταιρεία Nota Theatrale Events.

Το γεγονός γνωστοποίησε το Περιφερειακό Τμήμα της πόλης μας ευχαριστώντας την εταιρεία-δωρητή. «Ευχάριστη μέρα σήμερα, είχαμε την χαρά να παραλάβουμε μια δωρεά εξοπλισμού με φορείο τύπου Total, ένα Petzl ID’s, ένα Petzl Rescucender, carabiner και αλλά καλούδια συνολικής αξίας 1000 ευρώ, με σκοπό την αύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας των Εθελοντών Σαμαρειτών και της 1ης Μονάδας Έρευνας και Διάσωσης» έγραψε συγκεκριμένα το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε ανάρτησή του.

Την πράξη χαιρέτησε και η ΔΚΕΠΠΑΚ, σχολιάζοντας: «Οφείλουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας στους μόνιμους συνεργάτες μας στα μεγάλα γεγονότα, όπως το Fanari Festival που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πριν λίγες βδομάδες. Επίσης, το θετικό πρόσημο του φεστιβάλ, ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο άλλος μας συνεργάτης στο φεστιβάλ, η Nota Theatrale Events του Δημήτρη Καγιάσα, πρόσφερε υλικά στους Σαμαρίτες σαν αναγνώριση των υπηρεσιών που προσέφεραν στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ. Με τέτοιους συνεργάτες, χαιρόμαστε να συνεχίζουμε το έργο μας!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.