Δωρα και για τους τετραποδους φιλους μας

Απαρατήρητα

Μπροστά σε ένα πολύ όμορφο και αισιόδοξο γεγονός βρεθήκαμε, επισκεπτόμενοι ένα από τα κτηνιατρικά κέντρα και pet shop της πόλης μας. Μείναμε για περισσότερη από μία ώρα κατά την διάρκεια της οποίας οι συμπολίτες μας ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων,  έρχονταν για να προμηθευτούν εορταστικά δώρα για τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς τους.

Παιχνίδια, λιχουδιές, αλλά και αξεσουάρ όπως λουράκια κ.α. ήταν ανάμεσα στις επιλογές του κόσμου η πλειοψηφία μάλιστα των οποίων επεσήμανε πως είναι απαραίτητο ένα μικρό δώρο για τα πολύτιμα αυτά μέλη της οικογένειας. Μάλιστα το γεγονός το επιβεβαιώσαμε και με άλλους επαγγελματίες της πόλης που μας είπαν ότι και τις γιορτινές ημέρες οι ιδιοκτήτες δεν παραλείπουν να μεριμνήσουν για τους τετράποδους φίλους μας, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που προμηθεύτηκαν κυρίως τροφές για τα αδεσποτάκια της πόλης. 

Πολύ μας άρεσε ως δεδομένο, υπό την έννοια ότι είμαστε μία περιοχή που πολλάκις έχει αποδείξει την έλλειψη παιδείας της σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα, όπως βέβαια έχει αποδείξει – κυρίως μέσω μεμονωμένων περιπτώσεων- και την αγάπη και ευαισθητοποίησή της. Είναι αν μη τι άλλο ένα αισιόδοξο δεδομένο για το που μπορούμε να φτάσουμε, μιας και το πρόβλημα παραμένει. Σε κάθε περίπτωση εύγε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.