Διπλη βραβευση για το 9 ο Δημοτικο Σχολειο Κομοτηνης

Για την κουκλοθεατρική παράσταση «Η Μητέρα Φύση αρρώστησε» στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε»

Δύο βραβεία κέρδισε στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε», που διοργανώθηκε από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα», με την κουκλοθεατρική παράσταση «Η Μητέρα Φύση αρρώστησε» το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα κέρδισε το βραβείο ολοκληρωμένης καλλιτεχνικής άποψης (κριτική επιτροπή) αλλά και το βραβείο κοινού.

Όπως τονίζει ο θεατρολόγος Γιώργος Λυμπέρης, που ανακοίνωσε τη διάκριση στα μέσα κοινωνικής διοίκησης, νιώθει πάρα πολύ ευγνώμων που αναγνωρίστηκε η δουλειά τους από την κριτική επιτροπή και έλαβαν ένα τόσο σπουδαίο βραβείο σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αφού ευχαρίστησε όλους όσους ψήφισαν την παράσταση, για τη δύναμη που έδωσαν τόσο στον ίδιο όσο και στα παιδιά, τα ευχαριστεί που εμπιστεύτηκαν το εγχείρημα αλλά και που αποτέλεσαν έμπνευση για αυτόν.

Ευχαριστεί επίσης τη διευθύντρια του 9ου κ. Μαρίνα Μολλά, που του έδωσε λευκή επιταγή για να δουλέψει έτσι όπως πρέπει, στις συναδέλφους Δήμητρα Αρμέντζου και Γραμματουλα Μουσουρίδου που βοήθησαν ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζόταν, αλλά και στους υπόλοιπους συναδέλφους του σχολείου για τις ενθαρρυντικές τους κουβέντες όλη τη χρονιά.

Επίσης ευχαριστεί τους συναδέλφους των άλλων σχολείων της περιοχής, στους γονείς του σχολείου αλλά και των υπόλοιπων σχολείων της Κομοτηνής, όλους τους φίλους που τους ψήφισαν, τα ΜΜΕ της Κομοτηνής που πρόβαλλαν την προσπάθεια τους και το εικαστικό θέατρο κούκλας Πράσσειν Άλογα – prasinaloga.gr και σε όλη την ομάδα που δούλεψε για τον διαγωνισμό “Κουκλοπαίζουμε”.

«Πιστεύω πως στο δημόσιο σχολείο γίνονται θαύματα. Σε μια εποχή που το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής δυστυχώς δεν έχει τη θέση που του αξίζει, μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Κι όπως είπα και στην ομιλία μου, στην εκπαίδευση μπορεί να μην ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία αλλά όλοι μπορούμε να φτάσουμε στον ίδιο προορισμό» καταλήγει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.