Δημοσκοπιζομεθα…

Απαρατήρητα

Ακόμα μια δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εμφανίστηκε, αυτή τη φορά δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία φιλοδοξεί να σφυγμομετρήσει τις απόψεις των ψηφοφόρων της Περιφέρειας.
 
Η δημοσκόπηση εμφανίστηκε στους τοίχους δύο συντακτών της εφημερίδας, κάτι που είναι η αλήθεια ότι μας ξένισε, μιας και συνήθως κανένας δεν ζητά τη γνώμη μας για τίποτα, όμως παρόλα αυτά επιμείναμε.
 

Η δημοσκόπηση αφορά αποκλειστικά την Περιφέρεια, και αφού ρωτά σε ποια εκλογική περιφέρεια ψηφίζουμε, και ποια δύο θεωρούμε τα σημαντικότερα προβλήματα της ΠΑΜΘ, μπαίνει στο «ζουμί».
 
Έτσι αφού ρωτά πόσο σημαντικές θεωρούμε τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, και με ποιο κριτήριο ψηφίζουμε συνήθως σε αυτές, ρωτά τους δημοσκοπούμενους πόσο ικανοποιημένοι είναι από το έργο του νυν Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου.
 
Κατόπιν ρωτά την γνώμη για τους εν δυνάμει υποψήφιους περιφερειάρχες, δίνοντας τα ονόματα των Δημήτρη Πέτροβιτς, Χρήστου Κιτσόπουλου, Χρήστου Μέτιου, Χρήστου Τρέλλη, «Κώστα Σιμιτζή» (sic) και Κώστα Κατσιμίγα.
 

Να σημειωθεί πως στα ονόματα δεν περιλαμβάνονται αυτά άλλων δύο εν δυνάμει υποψηφίων, αυτό του κ. Ζαγναφέρη και αυτό του κ. Τοψίδη, ενώ στη συνέχεια ζητά ποιόν θα υποστηρίξουν τη δεύτερη Κυριακή μεταξύ των Μέτιος και Κατσιμίγας, Μέτιος και Σιμιτσής, Σιμιτσής και Πέτροβιτς, Πέτροβιτς και Κατσιμίγας.
 
Αν μη τι άλλο οι συνδυασμοί είναι ενδιαφέροντες, παρόλο που η επιλογή των ονομάτων, οι ελλείψεις αλλά και τα «ορθογραφικά», σε συνδυασμό με το ότι προωθείται μέσω των κοινωνικών δικτύων, μας κάνουν να αμφιβάλλουμε αν η εικόνα που θα σχηματιστεί θα είναι πραγματικά αντιπροσωπευτική.
 
Αλλά όπως είπαμε και στην αρχή, εμάς συνήθως κανένας δεν ζητά τη γνώμη μας για τίποτα…Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.