Διδακτορισσα του ΔΠΘ η Μαριγουλα Κοσμιδου

Από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Ο σοφός λαός λέει πως η μάθηση είναι ένα δια βίου «ταξίδι», γεγονός που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. Σε κάθε περίπτωση ένα ταξίδι άκρως απαραίτητο ειδικά για συγκεκριμένους τομείς και κλάδους όπως είναι αυτός της εκπαίδευσης, δεδομένου ότι οι «εκπρόσωποί» τους αναλαμβάνουν το δυσκολότατο εγχείρημα και άρα την μεγάλη ευθύνη του να εμφυσήσουν την αξία της μάθησης και την παιδεία σε όσους ακολουθούν αυτών.

Κοινωνοί ενός χαρακτηριστικού παραδείγματος, αυτού της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ Μαριγούλας Κοσμίδου γίναμε κατά την περιήγησή μας στα social media, όπου η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα, αλλά και ευχαριστίες, από το τέλος του τελευταίου της χρονικά έως σήμερα ταξιδιού όπως το ονόμασε η ίδια γνώσης και παιδείας.

Ο λόγος για την αναγόρευση της σε Διδακτόρισσα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που έλαβε χώρα την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου. Η ίδια εξέφρασε και γραπτά την απέραντη εκτίμηση και τον σεβασμό της προς τον Πρόεδρο του Τμήματος Αθανάσιο Καραφύλλη αλλά και στην «μέντορά» της όπως την χαρακτήρισε Αγγελική Ρόκκα, ενώ δεν αμέλησε να ευχαριστήσει την οικογένειά της.

Άλλωστε οι προαναφερθέντες και προαναφερθείσες, μαζί με λοιπούς συγγενείς, φίλους αλλά και συνεργάτες βρέθηκαν στο πλευρό της για να γιορτάσουν από κοινού την επιτυχή ολοκλήρωση του ταξιδιού της αυτού.

Θερμά συγχαρητήρια!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.