Διανομη δεματων τροφιμων σε απορες οικογενειες της Ροδοπης

Από την «Αποστολή» και τη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Μασούτη

Αποδέκτες της δράσεως του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» σε συνεργασία με την Επιχείρηση «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής έγιναν το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου κάτοικοι της Ροδόπης, που ανήκουν σε άπορες οικογένειες,.
 
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» που υλοποιούν για δεύτερη χρονιά, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και η εταιρεία «Διαμάντης Μασούτης Α.Ε», με στόχο την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης, που μαστίζει τη χώρα και την αρωγή συνανθρώπων μας που ζουν στα όρια της φτώχειας.
 

Η σημαντική στρατηγική συνεργασία των δύο φορέων ξεκίνησε το 2017 με τη διανομή 1.040 δεμάτων με τρόφιμα, μηνιαίως, σε οικογένειες στις περιοχές της Αλεξανδρούπολης, του Διδυμότειχου, της Ορεστιάδας, των Ιωαννίνων και της Χαλκίδας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις, ενώ σταδιακά προστέθηκαν και άλλες περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Ροδόπη.
 
Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται αποκλειστικά από την «Αποστολή», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής των επωφελούμενων.K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.