Διακριση για την Χαρτοποιια Κομοτηνης “Elina” στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017

Επιλέχθηκε ανάμεσα από 278 πρωτοβουλίες από όλη την Ελλάδα

Σημαντική διάκριση κατέκτησε η Χαρτοποιία Κομοτηνής “Elina” στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017, που για 7η συνεχή χρονιά αναδεικνύει τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη Δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.
 
Η τελετή έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής την Πέμπτη 25 Μαΐου, με την «Χαρτοποιϊα Κομοτηνής» να βραβεύεται στην κατηγορία Bravo Market για τη δράση της «Εφαρμοσμένη Βιώσιμη Ανάπτυξη στη Βιομηχανία», μεταξύ πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στη βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στη χώρα μας.
 
Η «Κομοτηναίικη» βιομηχανία επιλέχθηκε ανάμεσα από 278 πρωτοβουλίες Επιχειρήσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας Πολιτών, που συμμετείχαν φέτος στον Kοινωνικό Διάλογο BRAVO και αναπτύχθηκε σε Εθνικό επίπεδο με 200 κοινωνικούς εταίρους και 7.000 ενεργούς πολίτες.
 
Επιπλέον, η Χαρτοποιία Κομοτηνής με τη διαρκή δέσμευσή της στη διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς της με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος, πιστοποιήθηκε επιτυχώς στο Σύστημα Αειφόρου και Υπεύθυνης Δασοκομίας κατά το Πρότυπο FSC (Forest Stewardship Council).
 
Τέλος, στα πλαίσια της Έρευνας και Ανάπτυξης, η Χαρτοποιία Κομοτηνής κατέθεσε δύο καινοτόμα προγράμματα στην Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» που αφορούν στην διαχείριση υδάτινων και τη βελτιστοποίηση χρήσης τοπικής βιομάζας για παραγωγή ενέργειας.
 
Τα συγχαρητήρια μας… ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.