Διακρισεις για μικρους και μεγαλους αθλητες του ΕΟΣ Κομοτηνης στην αγωνιστικη αναρριχηση

Στο 32ο Κύπελλο Boulber Αγωνιστικής Αναρρίχησης «Αθ. Λευκαδίτης» που έλαβε χώρα στην Κοζάνη

Στο 32ο Κύπελλο Boulber Αγωνιστικής Αναρρίχησης «Αθ. Λευκαδίτης» που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη στις 2 & 3 Μαρτίου συμμετείχε ο ΕΟΣ Κομοτηνής με 7 αθλητές.

Όπως τονίζουν τα μέλη του, ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση, για μία ακόμη φορά, στην πίστα του γυμναστηρίου Vertical Zone Kozani, με όμορφα προβλήματα που οδήγησαν τους αθλητές σε εντυπωσιακές προσπάθειες και πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα στους θεατές των αγώνων.

Ο σύλλογός συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες στον προκριματικό του Σαββάτου, πραγματοποιώντας πολύ καλές προσπάθειες, ενώ στους τελικούς της Κυριακής η Νικολέτα Πετρακοπούλου κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των κορασίδων και ο Ανδρέας Στανίτσας την 4η θέση στην κατηγορία των παίδων.  

Στους αγώνες συμμετείχε η προπονήτρια του συλλόγου, Αθανασία Λιούνη, εκπροσωπώντας τον σύλλογο της, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών.

Στον Ανδρέα Στανίτσα και στην Αθανασία Λιούνη έγινε και η βράβευσή τους ως καλύτεροι αθλητές στην κατηγορία τους κατά την περσινή αθλητική περίοδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.