Διαγωνισμος ταινιων μικρου μηκους για προσωπικοτητες της μετεπαναστατικης περιοδου του 1821 απο την Εκκλησια της Ελλαδος

Απαρατήρητα

Το θέμα «Προσωπικότητες της μετεπαναστατικής περιόδου του 1821» έχει ο Γ΄ Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους, που διοργανώνει η Εκκλησία της Ελλάδας.
 
Η ΔΙΣ, έχει αποφασίσει την συνδιοργάνωση με το Υπουργείο Παιδείας τριών Πανελληνίων Μαθητικών Διαγωνισμών, κατά τα έτη 2019, 2020 και 2021, και την προβολή Προσωπικοτήτων της προεπαναστατικής, της επαναστατικής και της μετεπαναστατικής περιόδου της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
 
Οι Προσωπικότητες της μετεπαναστατικής περιόδου του 1821, που προβάλλονται, είναι:
 
α. π. Κωνσταντίνος Οικονόμου ο εξ Οικονόμων
β. Ευανθία Καΐρη
γ. Ιωάννης Καποδίστριας
δ. Κωνσταντίνος Κανάρης
 
Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός αφορά την δημιουργία ταινιών μικρού μήκους, διαρκείας έως έξι λεπτών, από μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, που θα υποβληθούν έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021.
 
Οι διακριθέντες μαθητές θα λάβουν Διακρίσεις Επαίνου και, εφ’ όσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, θα συμμετάσχουν κατά τον μήνα Μάιο σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Πήλιο ή, εάν αυτό δεν καταστεί δυνατόν, θα λάβουν όλοι οι διακριθέντες ως έπαθλο ένα tablet.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε στο: https://bit.ly/3bY6tYO

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.