Διαφωνια η συμφωνια για τον Αλεξη

Καζάνι που βράζει φαίνεται πως είναι το κυβερνών κόμμα μετά την επίτευξη συμφωνίας καθώς στο εξωτερικό μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να προχώρησε σε συμφωνία, στο εσωτερικό όμως ,όπως όλα δείχνουν, αυτή η συμφωνία είναι και η μεγαλύτερη διαφωνία. Άλλα σενάρια θέλουν τη σχεδίαση ανασχηματισμού άλλα θέλουν την αυτονόμηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και το σχηματισμό ξεχωριστής κοινοβουλευτικής ομάδας άλλα μιλούν ακόμη και για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού.

Μην ξεχνάμε ότι η πρόσφατη πολιτική ιστορία αυτού του τόπου απέδειξε πως όσα κόμματα έχοντας την εκτελεστική πρωτοβουλία υπέγραψαν μνημόνιο όδευσαν λίγο αργότερα προς διάσπαση και συρρίκνωση των εκλογικών ποσοστών τους, αν λάβουμε δε υπόψη μας ότι η ιστορία τείνει να επαληθεύεται και όχι να διαψεύδεται τότε μάλλον οι οιωνοί δεν είναι καλοί για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά όμως σε επίπεδο θεωρίας. H πραγματικότητα θα δείξει τα μελλούμενα, για τους πολιτικούς άνδρες αυτού του τόπου, αφού για εμάς, τους πολίτες, το μέλλον μας είναι προδιαγεγραμμένο για πολύ καιρό ακόμα… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.