Διαδικτυακη η βασιλοπιτα του Συλλογου Καρκινοπαθων και Φιλων ν. Ροδοπης

Απαρατήρητα

Ημέρες βασιλοπιτών είναι παραδοσιακά οι πρώτες ημέρες του χρόνου, που στην Ροδόπη, δεδομένου και του πλήθους συλλόγων, συλλογικοτήτων και λοιπών ομάδων, φτάνουν έως και τα τέλη του Φλεβάρη.

Και η πανδημία μας στερεί και αυτή την δυνατότητα δεδομένων των περιορισμών, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν πως η τεχνολογία μπορεί να λειτουργήσει και για τον σκοπό αυτό.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η πρόσκληση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων ν. Ροδόπης που όπως ανακοίνωσαν θα κάνουν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους διαδικτυακά μέσω γνωστής πλατφόρμα.

Μάλιστα απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής και ανταλλαγής ευχών σε μέλη και φίλους του Συλλόγου, την προσεχή Κυριακή, 10 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα, να συνδεθούν.

Βασιλόπιτα μπορεί εκ των πραγμάτων να μην μπορούν οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν, ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, ενώ αναμένεται να υπάρξει και τυχερός/η που θα τύχει το φλουρί, από τα τακτοποιημένα μέλη των τριών τελευταίων ετών. Όποιος ή όποια το κερδίσει θα παραλάβει το δώρο του με ασφάλεια.

Καλή χρονιά!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.