Δεν θα γινει στην Μαρωνεια το Ραλι Ακροπολις

Απαρατήρητα

Δεν θα λάβει χώρα, δυστυχώς, στη Μαρώνεια το Ράλι Ακρόπολις, μιας και το χθεσινό μας θέμα αποτελούσε μέρος της παράδοσης της Πρωταπριλιάς, θέλοντας λιγάκι να φέρουμε ένα πιο εύθυμο τόνο σε μια, είναι αλήθεια, γκρίζα πραγματικότητα.

Έτσι δυστυχώς δεν θα δούμε από κοντά, τουλάχιστον προς το παρόν, τους αγώνες του WRC, παρόλο που θα πρέπει να ομολογήσουμε, μέρος της έμπνευσης για το θέμα ήταν το γεγονός ότι στην περιοχή μας δεν έχουμε έλλειψη χωματόδρομων, αλλά και σημείων που θα μπορούσαν να προβληθούν από το ράλι, αλλά και οποιαδήποτε τέτοια διοργάνωση.

Άλλωστε ισχύει ότι ήδη υπάρχουν περιφέρειες και άλλοι φορείς που ενδιαφέρονται για την διοργάνωση του ράλι στην περιοχή τους, θεωρώντας πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία. Χωρίς να το επικεντρώνουμε στο ράλι, ίσως θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λιγάκι περισσότερο πως θα φέρουμε στην περιοχή μας μεγάλες διεθνείς και πανελλαδικές οργανώσεις, ώστε και να προβληθεί η Περιφέρεια, αλλά και εμείς να αποκτήσουμε μιας μεγαλύτερη ευχέρεια ώστε να υπάρχει μια ροή αυτών. Προς το παρόν, καλό μήνα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.