Δεν θα ειναι εκ νεου υποψηφιος για την ηγεσια της Νομαρχιακης του ΚΙΝΑΛ ο Γιωργος Μανανας

«Πάντα ήμουν εργάτης και στρατιώτης, δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις»

Εκτός της εκλογικής διαδικασίας της 8ης Μαΐου για την ανάδειξη των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά την Ροδόπη, εκτός απροόπτου αναμένεται να είναι ο σημερινός Γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Μανανάς.

Ερωτηθείς σχετικά με την πανελλαδική διαδικασία που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου ο ίδιος μίλησε για το πιθανότερο σενάριο της μη συμμετοχής του, υπογραμμίζοντας άλλωστε πως η «αγαπημένη» του ιδιότητα είναι αυτή του μέλους.

«Το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσω. Υπάρχουν άλλωστε αξιόλογοι και πολλοί σύντροφοι» ανέφερε τονίζοντας άλλωστε πως Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Μανανάς.

 «Με ευχαριστεί να κάνω τη δουλειά μου, έτσι θα γίνει και αυτήν την φορά οργανωτικά και τεχνικά, ώστε να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ, τους στόχους μας για την εξέλιξή του και φυσικά τις πολιτικές μας θέσεις» συμπλήρωσε ο ίδιος δηλώνοντας αισιόδοξος για την συνέχιση της καλής πορείας του κόμματος η οποία θα αποτυπωθεί και στις εθνικές κάλπες όποτε και αν αυτές στηθούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.