Δεν παει Δημο Παγγαιου ο Βασιλης Καρρας

Κατεβαίνει υποψήφιος στο Δήμο Θερμαϊκού

Μπορεί στους περισσότερους Δήμους της Ροδόπης, να μας περισσεύουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, φαίνεται όμως πως στην Καβάλα, και συγκεκριμένα στο Δήμο Παγγαίου, τους λείπουν.

Έτσι έπεσε στο τραπέζι να κατέβει υποψήφιος ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την περιοχή και πλέον περνά αρκετό χρόνο και σε αυτή. Μάλιστα η πρόταση φαίνεται πως έγινε στον ίδιο, ο οποίος δεν απάντησε, φαίνεται όμως… πως ο θησαυρός ήταν άνθρακες, μιας και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως θα είναι υποψήφιος, αλλά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στα πάλκα της οποίας μεσουράνησε για δεκαετίες, και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Θερμαϊκού, και εκεί ως δημοτικός σύμβουλος.

Η αλήθεια είναι πως η συνήθεια να ρίχνονται καλλιτέχνες στην πολιτική αρένα δεν είναι καθόλου καινούρια, παρόλα αυτά δεν γνωρίζουμε με ποιο σκεπτικό προτάθηκε η υποψηφιότητα του Δημάρχου στον τραγουδιστή, αλλά και ποιοι ήταν αυτοί που θα αποτελούσαν την ομάδα που θα την έτρεχαν.

Χάθηκε πάντως μια μοναδική ευκαιρία για ένα διαφορετικό προεκλογικό αγώνα, στον οποίο τα συνηθισμένα τραγούδια που παίζουν πριν από τις ομιλίες των φερέλπιδων ταγών, θα αντικαθιστούνταν από σουξέ. Ποιος ξέρει, μπορεί να έφερναν και περισσότερο κόσμο στις συγκεντρώσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.