Δεν ιδρυεται Τεταρτη Νομικη, συμφωνα με την νεα Υπουργο Παιδειας

Απαρατήρητα

Την πρόθεση της, στο πρώτο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στη Βουλή να καταργηθεί το άσυλο, ενώ διευκρινίζει ότι δεν θα ιδρυθεί η τέταρτη Νομική σχολή στην Πάτρα που είχε δρομολογήσει ο πρώην υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, εκδήλωσε η νέα Υπουργός κ. Νίκη Κεραμέως, θεωρώντας, όπως είχε αναφέρει και ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή, ότι δεν χρειάζονται περισσότεροι άνεργοι δικηγόροι.
 
Παράλληλα στην ομιλία της κατά την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα υπουργός έκανε μία διακριτή αναφορά στα Θρησκεύματα, σημειώνοντας πως ο Συνταγματικός νομοθέτης περιγράφει τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, προστατεύει τη θρησκευτική ελευθερία, και προβλέπει, μεταξύ των βασικών αποστολών του Κράτους, την ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης.
 
Υπηρετώντας αυτές τις επιταγές, κάλεσε όλους τους Ιεράρχες, τους Ιεροδιδασκάλους και τους σχετιζόμενους φορείς να συνδράμουν στο έργο τους και να καταθέσουν τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία τους, να είναι σε έναν ανοιχτό διάλογο με το Υπουργείο. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.