Δεν μπορεις να με διαγραψεις, ανεξαρτητοποιουμαι!

Απαρατήρητα

Διεγράφη ή ανεξαρτητοποιήθηκε η Μαρία Πολυμέρου; Παρόλο που η κατάληξη είναι ίδια, μάλλον η μέθοδος, για την τιμή των όπλων, θα είναι αμφιλεγόμενη, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Περιφερειακό δράμα, το οποίο, κρίνοντας από την κατάσταση, μπορεί και να μην αργήσει.

Η παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, όπως διαβάσατε και στο χθεσινό μας φύλλο, ανακοίνωσε την διαγραφή της κ. Πολυμέρου, και αυτή την ανακοίνωση, απέστειλε και στη γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Από την άλλη, δήλωση ανεξαρτητοποίησης απέστειλε και η κ. Πολυμέρου προς τη γραμματεία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου, ο οποίος μάλιστα, στη συνεδρίαση της Τετάρτης, επισήμανε προς τον κ. Τοψίδη πως για να γίνει διαγραφή, χρειάζεται να ακολουθηθούν οι τυπικές διαδικασίες που απαιτεί ο κανονισμός του Συμβουλίου, αν και, όπως τόνισε, ίσως να μην χρειάζεται μιας και η κ. Πολυμέρου έστειλε δήλωση ανεξαρτητοποίησης.

Από την πλευρά του ο κ. Τοψίδης τόνισε πως λόγω κορωνοϊού, δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν οι υπογραφές εν ευθέτω χρόνο, όμως δήλωσε πως θα αποσταλούν στην γραμματεία το συντομότερο δυνατό.

Τελικά φαίνεται πως η κ. Πολυμέρου και θα ανεξαρτητοποιηθεί, και θα διαγραφεί, τουλάχιστον ουσιαστικά αν όχι στους τύπους αφήνοντας ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές. Βέβαια σημασία δεν έχει πως έγινε, σημασία έχει το γιατί, και εδώ, οι απόψεις πολύ φοβόμαστε πως είναι πολλές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.