Δειτε ζωντανα (σχεδον) τις κατασκευαστικες εργασιες του νεου Γενικου Νοσοκομειου Κομοτηνης ΙΣΝ

Κάμερες τοποθετήθηκαν στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου νοσοκομείου

Πολλές φορές όταν γίνονται έργα, είναι πολλοί αυτοί που ρωτάνε «γίνεται τίποτα;» Πλέον για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, θα μπορούν να το δουν και μόνοι τους.

Και αυτό γιατί στο πλαίσιο της ανοιχτής και διαφανούς επικοινωνίας που το ΙΣΝ επιδιώκει να έχει με το κοινό, έχουν τοποθετηθεί κάμερες στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ, και όποιος το επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει τη μετάδοση των εργασιών του εργοταξίου μέσω κάμερας από τον ιστότοπο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ).

Για λόγους ασφαλείας, το βίντεο μεταδίδεται με δύο ώρες καθυστέρηση, και μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.snfghi.org/el/parakolouthiste-diadiktyaka-tis-kataskeyastikes-ergasies-ton-3-neon-dimosion-nosokomeion-isn/

Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, οι εκσκαφικές εργασίες έχουν προχωρήσει, αν και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε το κτίριο να υψώνεται.

Τα βίντεο από τα εργοτάξια του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ και του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ θα είναι διαθέσιμα σύντομα, με την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.