Δειλο ξεκινημα για την «μαχη» των Ευρωεκλογων

Κάποιοι ήδη προέβησαν σε ανακοινώσεις

Ξεκίνησε δειλά δειλά η κινητικότητα των πολιτικών κομμάτων και λοιπών υποψηφίων για την μάχη των ευρωεκλογών.

Και αν για το κυβερνών κόμμα θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί και ο «σκόπελος» του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που αναμένεται τέλος του Φλεβάρη για να μπορέσει να «σημάνει» και επισήμως τον προεκλογικό του αγώνα, κάποιοι ήδη προέβησαν σε ανακοινώσεις.

Ήδη χθες ο ανεξάρτητος πλέον Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, που θα συμμετέχει στις προσεχής Ευρωεκλογές με την συμμετοχή επίσης των Μαρία Βασιλάκου και Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

Όπως ανακοινώθηκε ο νέος φορέας φέρει το όνομα «Κόσμος».

Οι σχετικές υπογραφές έπεσαν στον Άρειο Πάγο, με τον κ. Κόκκαλη να δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Νωρίτερα κατά μια ημέρα είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Νίκου Παππά, του πρώην μπασκεμπολίστα σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο οποίος δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας στην είδηση του ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Τέλος σε επίπεδο φημολογίας εντάθηκαν τα σενάρια περί της υποψηφιότητας του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με το κόμμα της «Νέας Αριστεράς» μετά και την εμφάνισή του σε εκδήλωση του κόμματος, δίχως ωστόσο όπως φαίνεται ο ίδιος να έχει δώσει την τελική του απάντηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.