Debate στην Αλεξανδρουπολη προτεινει ο Π. Γερουλανος

Απαρατήρητα

Την πρότασή του για κοινή παρουσία και των 6 υποψηφίων σε 4 θεματικά debates που θα διεξαχθούν σε τέσσερις Περιφερειακές πρωτεύουσες νομών, επανέλαβε και με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΔΕΚΑΠ, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος.  

Μεταξύ των πόλεων που ο ίδιος προτείνει είναι και η Αλεξανδρούπολη για την οποία μάλιστα ο κ. Γερουλάνος επισημαίνει πως «τα πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα επίπεδα που θα μπορούσε να στείλει η κοινή παρουσία και των 6 υποψηφίων και η διεξαγωγή ενός debate εκεί».

Στόχος του κ. Γερουλάνου όπως επισημαίνεται είναι το ΚΙΝΑΛ να δείξει ότι έχει θέσεις διακριτές απέναντι στα άλλα κόμματα, αλλά και λύσεις για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες.

Ομολογουμένως πάντως η διεξαγωγή ενός πολιτικού debate εκτός των ορίων της πρωτεύουσας είναι κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν, ήτοι επιτυγχάνει σε πρώτη τουλάχιστον ανάγνωση τον στόχο του διακριτού έναντι των υπολοίπων, και σίγουρα θα ήταν και ιδιαίτερα ενδιαφέρον λόγω θεματικής που αναγκαστικά και μη, έτσι πιστεύουμε τουλάχιστον, θα πρέπει σε έναν βαθμό να εμπεριέχει και θέματα σχετικά με την περιοχή στην οποία διεξάγεται.

Με το καλό λοιπόν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.