«Χτυπημα» στην ασφαλεια των Ολυμπιακων Αγωνων του Παρισιου

Άγνωστος δράστης έκλεψε χαρτοφύλακα με δύο στικάκια USB με τα σχέδια ασφαλείας

Διαβάσαμε ομολογουμένως με έκπληξη την είδηση της «παραβίασης» της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου που σήμανε χθες συναγερμό στην διοργανωτική τους επιτροπή.

Κι αυτό διότι όπως έγινε γνωστό άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης έκλεψε χαρτοφύλακα μηχανικού του Δήμου του Παρισίου μέσα στον οποίο υπήρχαν  μεταξύ άλλων δύο στικάκια USB με τα σχέδια για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού.

Απόρρητα όπως αντιλαμβάνεστε δεδομένα και συγκεκριμένα τα σχέδια της δημοτικής αστυνομίας του Παρισιού για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη περίπου 2.000 μελών της. Κι όλα αυτά την ώρα που όπως έχει ανακοινωθεί οι επικείμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν με ιδιαίτερα εντατικά μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο από τη μία επιθέσεων σε πολυσύχναστα σημεία του Παρισιού – μετά και τα τρομοκρατικά χτυπήματα με τους 130 νεκρούς στη γαλλική πρωτεύουσα το 2015 – και από την άλλη βίαιων ταραχών, σαν και αυτές που πυροδότησαν κοινωνικές και οικονομικές ανησυχίες τα τελευταία χρόνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.