Χτιστο απ’ την αρχη: Η διαδικτυακη σειρα ανακαινισεων χωρων με την υπογραφη της Κατερινας Ιωαννιδου (+Βιντεο)

Το πρώτο επεισόδιο των projects της εταιρίας Design Materials

Το δικό μας, διαδικτυακό «τηλεοπτικό» πρόγραμμα ανακαίνισης οικιών και λοιπών χώρων αποκτήσαμε στην Κομοτηνή, μίας και την Τρίτη31 Ιουλίου έκανε πρεμιέρα στο προσωπικό της κανάλι στο youtube το νέο project της interior designer Κατερίνας Ιωαννίδου.
 
Η Κατερίνα Ιωαννίδου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Design Materials, που δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή από το 2003, γνωρίζοντας την δυναμική των νέων τεχνολογιών και ούσα πολυπράγμων και συνέχεια δημιουργική ως άνθρωπος, αποφάσισε να ξεκινήσει μία σειρά διαδικτυακών εκπομπών – βίντεο στις οποίες θα καταγράφει τη διαδικασία ανακαινίσεων των projects που αναλαμβάνει.
 
Έτσι με τη βοήθεια και τη σκηνοθετική επιμέλεια του Μιχάλη Δανιήλ – Βαμβακά, το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Χτίστο απ’ την αρχή» έγινε πραγματικότητα, περιλαμβάνοντας όπως αναφέρει και η σχετική περιγραφή «Αληθινές ανακαινίσεις με αληθινούς ανθρώπους».
 
Στο πρώτο αυτό επεισόδιο, παρακολουθούμε την διαδικασία ανακαίνισης ενός μπάνιου σε οικία της πόλης μας, αλλά και την ανακαίνιση του αύλειου χώρου ενός παλιού «προσφυγικού» σπιτιού. Στην πρώτη περίπτωση καταγράφεται όλη η διαδικασία της ανακαίνισης αλλά και το τελικό διαμορφωμένο μπάνιο, που στην κυριολεξία μεταμορφώθηκε σε ένα υπέροχο ρετρό μπάνιο αγγλικού τύπου με έντονα χρώματα, ενώ στη δεύτερη καταγράφεται επίσης το πριν, το μετά αλλά και η διαδικασία της ανακαίνισης με τους συνεργάτες της εταιρείας, εξειδικευμένους μάστορες επί τω έργω.
 
Με λίγα λόγια πρόκειται για μία «σειρά» που αποδεικνύει όπως αναφέρει άλλωστε και η κ. Ιωαννίδου πως «με την βοήθεια ενός επαγγελματία ένας χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί γρήγορα, εύκολα αλλά και οικονομικά».
 
Μία πρωτότυπη, για τα έως τώρα δεδομένα της Κομοτηνής, ιδέα, βασισμένη σε τηλεοπτικά προγράμματα που στο παρελθόν μας έχουν καθηλώσει μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεών μας για ώρες, που αναμένεται να έχει συνέχεια.
 
Άλλωστε όπως επισημαίνεται στο τέλος της περιγραφής του βίντεο “Stay tuned for more”!
 
Αναζητείστε το στην σελίδα της Κατερίνας Ιωαννίδου στο Youtube ή παρακολουθήστε το εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.