Χρυσο μεταλλιο για την Αλεξια Νταντουρη του Γιν–Γιανγκ στο 16ο Πανελληνιο Πρωταθλημα Ju-Jitsu

Με χρήσιμες εμπειρίες επέστρεψαν από την Αθήνα τρεις αθλητές του συλλόγου

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα, διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου (JU-JITSU), στο Αγωνιστικό Σύστημα (Fighting System), στο Σύστημα Τεχνικών Αυτοάμυνας (Duo System) και στο Σύστημα Τεχνικών εδάφους (Ne-waza System), υπό την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ).
 
Συνολικά συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Από τον αθλητικό σύλλογο ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ έλαβαν μέρος 3 αθλητές στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων ανδρών-Νέων γυναικών και Ανδρών. Τους αθλητές συνόδεψε η προπονήτριά τους κ. Δήμητρα Μουσχάκη (μαύρη ζώνη JU-JITSU – 5 DAN). Παρά την ταλαιπωρία της μετάβασης των αθλητών από την Κομοτηνή στην Αθήνα, κατάφεραν να έχουν μια αξιόλογη αθλητική εμφάνιση και μάλιστα να διακριθούν.
 

Συγκεκριμένα ο Εμμανουήλ Λένος (κατηγορία +21 Fighting System -85κ.) αγωνίστηκε σε μια δύσκολη κατηγορία με δυνατούς αθλητές, κατάφερε να παιξει σε 3 αγώνες καταλαμβάνοντας την 5η θέση.
 
Η Αλεξία Νταντουρή (κατηγορία -18 Fighting System -44κ.) κατάφερε συνεχείς νίκες, και κατέλαβε επάξια την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.
 
Τέλος η Αργυρώ Λαδοπούλου (κατηγορία -18 Fighting System -52κ.) παρά το γεγονός ότι είναι μια νέα αθλήτρια, αποφάσισε με θάρρος να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε πανελλήνιους αγώνες. Η εμφάνισή της ήταν αξιόλογη αφού κατάφερε 1 νίκη στους δύο αγώνες που έπαιξε.
 
Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τόσο τους αθλητές όσο και την προπονήτριά τους «που πάντα επιδεικνύουν το αθλητικό τους σθένος, σε αθλητικές διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.