«Χρυση» αναγνωριση

Απαρατήρητα

Να τους το αναγνωρίσουμε πάντως των λοιπών εκ των 300 το γεγονός ότι είναι υποχρεωμένοι να έρχονται αντιμέτωποι σε κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία με τους κοινοβουλευτικούς της Χρυσής Αυγής καθώς και τις πολεμικές «ιαχές» στις οποίες αυτοί αρέσκονται και το υπενθυμίζουν συχνά πυκνά.
 
Άλλωστε και κατά τη χθεσινή διαδικασία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών οι προαναφερθέντες πρωταγωνίστησαν και πάλι δια του Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος αποχώρησε κακήν κακώς από την αίθουσα, αφού πρώτα φώναξε «όχι στην προδοσία» και έπειτα ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι λοιποί φρόντισαν να διατηρήσουν το …κλίμα με ιαχές.
 
Ο κ. Βούτσης δε που πολύ τον συμπονάμε, διατήρησε ο άνθρωπος την ψυχραιμία του και όχι απλά κάλεσε τον Μπαρμπαρούση να επιστρέψει αλλά έδωσε και «εξηγήσεις» χωρίς να υπάρχει λόγος όπως άλλωστε το τόνισε και ο ίδιος τονίζοντας πως δεν προβλέπεται ψήφος με σχόλιο και μάλιστα όταν αυτό περιλαμβάνει ισχυρισμούς περί προδοσίας.
 
Αλλά που να κατευναστούν …οι ιαχές! Ήταν και ώρα υψηλής τηλεθέασης βλέπετε!
 
Θα μου πείτε τώρα πως υπάρχουν και άλλοι,  «πρωτοξάδελφοι» ενδεχομένως, των «πρωταγωνιστών» εντός, που απλώς δεν φέρουν το «όνομα» αλλά φέρουν τη χάρη,  αλλά κρατούν, συνήθως, έστω τα βασικά προσχήματα.
 
Όπως βεβαίως να υπενθυμίσουμε πως και οι «πρωταγωνιστές» με κάποιον τρόπο μπήκαν εκεί μέσα, για τον οποίο κομμάτι των πολιτών και μεγάλο μάλιστα – οποιοδήποτε πέραν του μηδενός είναι μεγάλο κατά την προσωπική μου άποψη στην συγκεκριμένη περίπτωση – φέρει και την ευθύνη. Αυτό το κομμάτι όμως ευτυχώς στην καθημερινότητα ημών έχει και ο καθένας τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να το απομονώνει. Εν αντιθέσει με την όλη κοινοβουλευτική διαδικασία…
 
Να τους το αναγνωρίσουμε λοιπόν, των υπολοίπων εκ των 300! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.