Χρονο για ορκωμοσια βρηκε η Δωρα Αυγερη στην Κομοτηνη

Παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του Τμήματος Κοινωνικής Επιστήμης

Συνήθως οι επισκέψεις των πολιτικών στην περιοχή μας είναι σχετικά πυκνές, πολλές φορές γιατί πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Βέβαια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δώρα Αυγέρη είναι από τη Θεσσαλονίκη (εκλέγεται στη Β΄ Θεσσαλονίκης) οπότε δεν έχει την πίεση που έχουν άλλοι συνάδερφοί της, και έτσι μπόρεσε, κατά την επίσκεψη της στην πόλη μας την Τετάρτη, να βρει χρόνο για να παραστεί στην ορκωμοσία του Τμήματος Κοινωνικής Επιστήμης του ΔΠΘ στην παλιά νομική.

Εκεί παρέλαβαν το πτυχίο τους δύο ξαδέρφια της από τη Θεσσαλονίκη, ο Μαρίνος Αγγελίδης, και ο Σίμος Συμεωνίδης, οι οποίοι είναι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, και τους οποίους η κ. Αυγέρη γνωρίζει καλά, όπως και τις μητέρες τους.

Για αυτό και άδραξε την ευκαιρία να παρευρεθεί στην τελετή, και να τους παρακολουθήσει να παίρνουν τα πτυχία τους, αλλά και να τους ευχηθεί μαζί με όλους όσους γέμισαν το αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής καλή σταδιοδρομία. Άλλωστε αυτοί είναι το νέο αίμα του κόμματος, που θα κληθούν να αναλάβουν στο μέλλον να το κατευθύνουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.