«Χρωματιζοντας» τη σχολικη καθημερινοτητα των μαθητων των Σαπων

Η δεύτερη φάση της εθελοντικής δράσης «ο καλλωπισμός του σχολείου μας» από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σαπών

Στην επόμενη φάση της εθελοντικής δράσης «ο καλλωπισμός του σχολείου μας» προχώρησε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου των Σαπών, βάφοντας, καθαρίζοντας και ζωγραφίζοντας αυτή την φορά τον προαύλιο χώρο του σχολείου.
 
Όπως έγραψαν οι ίδιοι πρόκειται για «μία πινελιά πολιτισμού με σκοπό τη συντήρηση αλλά και την αλλαγή της διάθεσης των μαθητών όταν προαυλίζονται, παίζοντας στα διαλλείματα ή κάνοντας γυμναστική».


 
Συγκεκριμένα με τη βοήθεια της «Ομάδας Εθελοντών Νέων Σαπών» καθώς και μελών του Συλλόγου Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά», αναμόρφωσαν πλήρως τον χώρο εντός αλλά και εκτός του αύλειου χώρου του σχολείου, με υλικά και χρώματα με τα οποία τους προμήθευσε για ακόμα μία φορά ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών.
 
Στην προσπάθειά τους το «παρών» έδωσαν επίσης ο π. Νεκτάριος, ο Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Επιτροπής του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών Ηλίας Σταυρίδης, ο διευθυντής του Σχολείου Βασίλης Χριστακάκης αλλά και ο γυμναστής του σχολείου Γρηγόρης Κενανίδης.
 

Μικροί και μεγάλοι συνεργάστηκαν ομαδικά, προάγοντας και το πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας, στην βάση μίας ενεργής κοινωνίας πολιτών, που όπως επισημάνθηκε και από τους έχοντες την πρωτοβουλία «έχουμε τόσο πολύ ανάγκη».
 
Καλή, πολύχρωμη, καθαρή και χαρούμενη σχολική χρονιά! Ν.Β.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.