Χωρις Αρναουτογλου και Μακρυπουλια ο Κατσιμιγας

Απαρατήρητα

Με λίγο χιούμορ εις βάρος του έτερου υποψηφίου Περιφερειάρχη, του κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, ξεκίνησε την ομιλία του το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Κώστας Κατσιμίγας στο χώρο του ξενοδοχείου Airotel Galaxy στην Καβάλα.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Τοψίδης είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του παρουσίαση περιφερειακών συμβούλων στην Καβάλα, στον ίδιο χώρο, με την εκδήλωση να συντονίζει, στο πρώτο κομμάτι της, ο δημοσιογράφος κ. Λάλας.
 
Έτσι ο κ. Κατσιμίγας, ξεκινώντας την ομιλία του, σημείωσε πως ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να συντονίσει την παρουσίαση, αλλά δεν μπορούσε, για αυτό και απευθύνθηκε στη συνέχεια στη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία και αυτή δεν κατόρθωσε να δώσει το παρόν.
 
Έτσι οι παρευρισκόμενοι, θα έπρεπε να κάνουν υπομονή μόνο με τον ίδιο, άλλωστε είχε πάντα δυσκολία να κάνει παρουσιάσεις καθήμενος σε ψηλές καρέκλες.
 
Τελικά όλα τα έχει αυτή η προεκλογική περίοδος, και ακόμα είμαστε ακόμα στην αρχή. Με τόσους συνδυασμούς να διεκδικούν, προς το παρόν, τις ψήφους των συμπολιτών μας, θα δούμε πολλά μέχρι το τέλος. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.