Χιλιομετρα αντι ευρω

Μία διαφορετική πρακτική για την αποφυγή παραπόνων

Σε μία διαφορετική πρακτική για να αποφύγουν τα παράπονα από πλευράς των πελατών προχωρούν αυτό το διάστημα μερίδα εργαζομένων σε πρατήρια υγρών καυσίμων, που βλέπουν καθημερινά τις τιμές να παίρνουν την ανιούσα και μαζί και η δυσαρέσκεια των πολιτών, μάρτυρες της οποίας γίνονται «μοιραία».

Ο λόγος για την αναφορά των λίτρων αντί του ποσού που έτυχε σε εμάς κατά τον ανεφοδιασμό αυτοκινήτου συνεργάτη μας, από προσφιλή εργαζόμενο σε πρατήριο υγρών καυσίμων, που για να «διασκεδάσει» το κατά δύναμιν, την όλη κατάσταση, δήλωσε πως υιοθετεί πλέον την πρακτική αυτή.

Και πως αλλιώς να κάνει ο άνθρωπος δεδομένου ότι και η αγορά των καυσίμων έχει αφεθεί έρμαιο των διαθέσεων διυλιστηρίων και χονδρεμπόρων, που όμως δεν έρχονται σε επαφή με τους τελικούς καταναλωτές, ήτοι όλους εμάς που το προμηθευόμαστε από τα πρατήρια.

Να σημειωθεί πάντως πως σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου η μέση τιμή της αμόλυβδης άγγιξε τα 1,863 ευρώ, με την πλειοψηφία των πολιτών πλέον να θεωρεί θέμα χρόνου να φτάσει ακόμα και τα 2 ευρώ.

«Προς το παρών κινούμαστε με φειδώ» μας ανέφερε συνομιλητής μας την ώρα του «γεμίσματος» εξηγώντας ωστόσο πως θεωρεί εαυτόν τυχερό γιατί ζούμε σε μία πόλη με μικρές αποστάσεις, που καλύπτονται άρα πιο εύκολα και με τα πόδια.

Πρακτική που όπως φαίνεται θα γίνει δημοφιλέστερη το επόμενο διάστημα. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.