C H R I S T O S: Το νεο διαδικτυακο εγχειρημα του Χρηστου Δαλκυριαδη

Η Κομοτηνή είχε ανέκαθεν και συνεχίζει να έχει πολλά νέα ταλέντα, σε πλήθος τομέων. Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι «εκπρόσωποι» της Κομοτηνής στα μεγάλα κέντρα αλλά και το εξωτερικό, καλλιτέχνες αλλά και επιστήμονες, που επιτυγχάνουν και μας κάνουν περήφανους.
 
Ένας από τους νεότερους εν εξελίξει καλλιτέχνης, με αδιαμφισβήτητο ταλέντο σε ποικίλους τομείς, είναι ο 15χρονος Χρήστος Δαλκυριάδης, τον οποίο σίγουρα όλοι κάπου έχετε συναντήσει και «απολαύσει».
 
Το θέατρο και η σκηνοθεσία είναι οι μεγάλες του αγάπες και παρά το νεαρό της ηλικίας του ήδη έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στα ερασιτεχνικά θεατρικά δρώμενα της περιοχή μας. Το ταλέντο του όμως δεν σταματά εκεί καθώς έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην ζωγραφική, στον χορό και, και, και….
 

Ο ίδιος χθες, μας παρουσίασε το νέο του εγχείρημα, το προσωπικό του κανάλι στο youtube, όπου και ανήρτησε το πρώτο του βίντεο, στο οποίο ουσιαστικά μας συστήνεται αλλά και μας προϊδεάζει για τη συνέχεια.
 
Το περιεχόμενο των βίντεο που θα αναρτά; Όπως αναφέρει και ο ίδιος …ελεύθερο. Με το θέατρο, τον κινηματογράφο και συζητήσεις περί τεχνών, χόμπι και της καθημερινότητας εν γένει, να πρωταγωνιστούν και φυσικά καλεσμένους που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν με τον Χρήστο αλλά και το κοινό του τις σκέψεις τους.
 
Το όνομα του καναλιού του Χρήστου στο youtube είναι «C H R I S T O S» 
 

Καλή αρχή Χρήστο! ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.