«Μποτιλιαρισμα» και στα διοδια της Μεστης

Καθημερινή κατάσταση τις τελευταίες ημέρες

Δεν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που γράφαμε για την μεγάλη και πολύωρη – ξεπερνούσε τις πέντε ώρες – ταλαιπωρία που υπέστησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, Τούρκοι κατά κύριο λόγο επισκέπτες που θέλησαν να έρθουν στην χώρας μας, μέσω του τελωνείου των Κήπων.  Υπενθυμίζουμε πως υπήρξε σωρεία καταγγελιών για τις τεράστιες ουρές χιλιομέτρων και τις καθυστερήσεις που ανάγκασαν αρκετούς να κάνουν αναστροφή και να γυρίσουν πίσω, αλλά και τους πιο υπομονετικούς – λόγω προφανώς της εορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ – να φτάσουν τελικά στον προορισμό τους ακόμα και με 10ωρες καθυστερήσεις.

Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά για να δούμε ότι οι καθυστερήσεις σε τελωνεία αλλά και σταθμούς διοδίων καθίστανται πλέον δεδομένες ή μάλλον μέρος της πολιτικής των παραχωρησιούχων – στην περίπτωση της Εγνατίας – καθώς η εικονιζόμενη κατάσταση από τα διόδια της Μέστης, στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη είναι καθημερινή.

Αποτέλεσμα της λειτουργίας μόνο δύο λωρίδων για την εξυπηρέτηση των διερχόμενων οχημάτων, που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε κατά τις βραδινές ώρες συνήθως μειώνεται σε μια.

Αυτή η αναμονή εν μέσω καύσωνα και δίχως ικανή εξήγηση από πλευράς των εργαζομένων βέβαια στα διόδια, που βέβαια δεν είναι και οι αρμόδιοι να απαντήσουν. Απουσία βέβαια της όποιας απάντησης από πλευράς των αρμοδίων που «είδαμε» μονάχα κατά την ανακοίνωση της νέας τιμολογιακής πολιτικής τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.