Μπορει να μην εχουμε τρενο, εχουμε ομως κολλημενες μπαρες

Απαρατήρητα

Κόλλησαν πάλι οι μπάρες στην ισόπεδη διάβαση του Μεγάλου Δουκάτου, οι οποίες έχουν μείνει πεσμένες, με τα φώτα να αναβοσβήνουν από τις 7 το πρωί της Πέμπτης, όπως ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανέστης Βαφειάδης.
 
Οι μπάρες είναι «διπλωμένες», όπως φαίνεται στη φωτογραφία, επιτρέποντας στα οχήματα να περάσουν, αφού, ελπίζουμε ελέγξουν προσεκτικά τις γραμμές. Θα πείτε γιατί να ελέγξουν προσεκτικά τις γραμμές, αφού τα επιβατικά τρένα στην περιοχή μας αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση; Γιατί παρόλο που για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η περιοχή μας είναι terra incognita, εμπορικά τρένα περνούν ακόμα από την περιοχή μας, και δεν θα ήθελε κανείς να βρεθεί μπροστά τους.
 
Όμως δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί. Οι μπάρες ούτως ή άλλως, μπορούν να αποτελούν και μια μεταφορά για την περιοχή μας και τον σιδηρόδρομο: υπάρχουν, αλλά προς το παρόν δεν έχουν καμία χρήση, και δεν φαίνεται να έχουν χρήση στο εγγύς, ή και το απώτερο, μέλλον.
 
Το δε καμπανάκι που ξεκούρδιστα χτυπά; Μπορεί να είναι μοιρολόι για τα τρένα που πέρασαν, ή και για τα τρένα που δεν έρχονται πια…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.