Black Friday αλλα με ψυχραιμια

Γενναίες εκπτώσεις από τους επαγγελματίες τις πόλης μας

Black Friday η σημερινή Παρασκευή η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά σε διευρυμένο και επίσημο επίπεδο στην χώρα μας. Και ενώ πολύ είναι αυτοί που θα βιαστούν να σχολιάσουν αρνητικά τον θεσμό, θέτω τις αμφιβολίες μου για το αν ακόμα και αυτοί δεν έχουν μπει στη διαδικασία της σύγκρισης τιμών, σε προϊόντα που ενδεχομένως έχουν ανάγκη.
 
Το περσινό πρώτο εγχείρημα  κρίθηκε ως επιτυχημένο, καθώς υπήρξε αύξηση της κατανάλωσης με μια μικρή θυσία του κέρδους από τις επιχειρήσεις, αλλά τονώθηκε η αγορά καθώς οι καταναλωτές δεν δίστασαν να επενδύσουν λίγο παραπάνω στα προϊόντα που αγόρασαν.
 
Έτσι και φέτος ο «βομβαρδισμός» στην κυριολεξία σχετικών διαφημίσεων και από τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής δεν φαίνεται να άφησε κανέναν ασυγκίνητο, ως προς το κοίταγμα τουλάχιστον αυτών, με τους επαγγελματίες να ευελπιστούν το κοίταγμα να καταλήξει και σε αγορά.
 
Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τη σημερινή ημέρα, ωστόσο επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας από περιπτώσεις καταναλωτών που στον βωμό της φθηνής αγοράς, έχουν πιαστεί ακόμα και στα χέρια, ας φροντίσουμε η Black Friday να μην μετουσιωθεί και κυριολεκτικά σε μαύρη Παρασκευή υπό την έννοια των άσχημων περιστατικών.
 
Άλλωστε οι επαγγελματίες της πόλης, έχουν φροντίσει και για γενναίες εκπτώσεις αλλά και για γενναία διάθεση προϊόντων. Θέληση, ψυχραιμία και φυσικά χρήματα να υπάρχουν. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.