Μπερδευτηκαν οι γραμμες για το ειδικο καθεστως στα καυσιμα στο ΣΥΡΙΖΑ της ΑΜΘ

Μετά τον Δ. Χαρίτου άλλοι τρεις βουλευτές του κόμματος κατέθεσαν ερώτηση για τους νομούς τους

Επερώτηση για τη θέσπιση ειδικού καθεστώτος στα καύσιμα στις ΠΕ Έβρου, Ξάνθης και Δράμας που πλήττονται βίαια λόγω διασυνοριακότητας και οικονομικής κρίσης, κατέθεσαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις αντίστοιχες περιοχές, Νατάσα Γκαρά, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Αν κάτι σας θυμίζει αυτό, πέρα του γεγονότος ότι το αίτημα για το ειδικό καθεστώς είναι αρκετά παλιό, μπορεί να θυμάστε πρόσφατα τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, κ Δημήτρη Χαρίτου, να κάνει μια παρόμοια ερώτηση στη Βουλή, η οποία, αν δεν κάνουμε λάθος, δεν έχει απαντηθεί ακόμη.

Μας κάνει εντύπωση αυτή η ξεχωριστή υποβολή μιας πρότασης η οποία, σύμφωνα με την ταπεινή μας άποψη, θα έπρεπε να είναι κοινή μεταξύ όλων των βουλευτών των ενοτήτων της ΑΜΘ που συνορεύουν με τη Βουλγαρία, πόσο μάλλον αυτών του ίδιου κόμματος.

Μάλιστα τέτοιες κινήσεις, πάλι κατά την ταπεινή μας άποψη, όχι μόνο δεν βοηθούν την προσπάθεια, αλλά στην πραγματικότητα την κάνουν πιο αδύναμη, δείχνοντας ότι οι γραμμές κάπου έχουν μπερδευτεί. Έτσι πως ήρθαν τα πράγματα, καλύτερα θα ήταν να κάνει ο κάθε βουλευτής ξεχωριστή επερώτηση για την δική του εκλογική περιφέρεια, όσο κωμικό και αν φαινόταν αυτό, παρά ερωτήσεις… 3+1.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.