Μπαμ και μπουμ οι κουμπαριες…

Οι ψίθυροι, που πλανώνται γύρω από το θέμα του ΔΠΘ, έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια, με τα κύματα που προκάλεσε η απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου για την παύση από τη θέση του πρύτανη του ΔΠΘ του κ. Αθανάσιου Καραμπίνη να έχουν αρχίσει να εκτείνονται, με επίκεντρο όμως την Ξάνθη, από όπου και φαίνεται να ξεκίνησε η όλη ιστορία.
 
Έτσι σε εφημερίδα της γείτονος πόλης φαίνεται να «αρπάχτηκαν» ο κ. Καραμπίνης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη κ. Γρηγόρη Στογιαννίδη, μιας και αποδίδει την όλη επίθεση στην απόφασή του να στείλει στη δικαιοσύνη τον καθηγητή κ. Τσαουσίδη που είναι συγγενής (μπατζανάκης) του βουλευτή.
 
Ο κ. Στογιαννίδης απάντησε πως ο κ. Καραμπίνης σε αργία μπήκε λόγω του πορίσματος των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης (σ.σ.: ο κ. Καραμπίνης έχει «εντοπίσει» τις συνεχόμενες εντολές για ελέγχους την τελευταία διετία), το οποίο, να θυμίσουμε, θεωρεί πως ο κ. Καραμπίνης δεν δήλωσε κώλυμα σε διαγωνισμό σίτισης το 2007, παρόλο που οι ελεγκτές θεωρούν πως έπρεπε, γιατί η σύζυγός του ήταν μέτοχος σε εταιρεία μαζί με τον πρώην πρύτανη κ. Σιμόπουλο, ο οποίος ήταν μέτοχος σε άλλη εταιρεία με τον επίμαχο εργολάβο σίτισης.
 
Τελικά από την όλη ιστορία, όπου εμπλέκονται μπατζανάκηδες, σύζυγοι και ένας θεός ξέρει πόσοι άλλοι μέχρι να καταλήξει, ένα είναι το συμπέρασμα: κάτι ξέρει ο Τσίπρας και δεν παντρεύεται…Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.